Project Vermogen | incl. software

Wegens het succes van ons 5 sterren 1-op-1 traject Project Toekomst (en de bijkomende wachtrij) introduceren wij Project Vermogen (voorheen was dit Project Kennis).

Ga zelf aan de slag, behaal een fantastisch rendement, stel je pensioen en een verlaagde belastingdruk zeker en reken moeiteloos alles door met de nieuwste high-end Vermogensplanningsoftware.

Krijg direct levenslang toegang tot alle kennis video’s over box 1, box 2, box 3, beleggen, pensioen beleggen, hypotheken, vastgoed, erven, schenken én de Vermogensplanningsoftware. Een complete totaaloplossing die zelfstandig in één dag te realiseren is.

Daarnaast ontvang je levenslang:

• Maandelijks live video calls met uitleg + Q&A over verschillende onderwerpen waaronder belastingaangifte tips, box 3, beleggen, Prinsjesdag, Vermogensplanningsoftware en pensioen beleggen. Deze calls worden opgenomen zodat jij deze later terug kan kijken;
• Jaarlijks up-to-date video’s;
• Updates over (belasting)wetgeving en alle wijzigingen;
• Toegang tot de community met gelijkgestemden.

Met zekerheid kunnen wij zeggen dat je de eenmalige investering terugverdient. Hierom bieden wij een volledige refund indien dit niet het geval is. Zie de algemene voorwaarden voor meer informatie.

Zien wij elkaar later terug in het 1-op-1 traject? Ook dan ontvang je een volledige refund van je eenmalige investering van €697.

Na aanschaf krijg je direct toegang tot de video’s en ontvang je binnen 48 uur een uitnodiging per mail met de Vermogensplanningsoftware.

Investeer eenmalig €697 en krijg direct toegang tot de video’s en maak gebruik van de high-end Vermogensplanningsoftware.

Project Vermogen wordt gecontroleerd verkocht in batches van 10 stuks.

Nog maar 8 beschikbaar!...

Mark Noorderhoofd

Zojuist klaar met het bekijken van alle masterclasses. Value is insane, alles ingesteld op de manier die je aankaart en nu lekker genieten. Mooi platform waar het op staat en gaaf dat dit altijd online blijft staan zodat ik het later nog eens terug kan kijken.

Julia Achterwaarder

Wow de afgelopen dagen alle masterclasses doorgenomen. Wat een info! Wat een duidelijke uitleg, heerlijk praktisch! Ook handig met alle links en bijlage erbij. Fijn dat je ook alles uitlegt met de belastingcijfers van 2023.